Lef Dag september 2013

Speciaal voor haar lezers organiseert Lef Magazine jaarlijks Lef Dagen. Dit zijn dagen waarbij je op een informele manier kennis kunt maken met de mensen achter Lef Magazine.

Maar er is veel meer. De doelgroep van Lef Magazine zijn verslaafden in herstel, hun familieleden en naasten en mensen werkzaam in de verslavingszorg. De Lef Dag gaat dus over verslaving, maar vooral over herstel en alles wat er daarbij komt kijken. Het is een landelijke happening waar je kennis kunt maken met iedereen die ‘iets’ met verslaving heeft.

Boordevol
Er zijn lezingen van deskundigen en ervaringsdeskundigen, speciale workshops voor mensen in herstel, spiritualiteit, boekenverkoop, levensverhalen van de mensen uit Lef magazine, stands en nog veel te veel om op te noemen. Boordevolle, gezellige, informele dagen voor mensen met Lef.

Trefwoorden
Trefwoorden van de Lef dagen zijn: Fun, wetenschap, positivisme, mediteren, nieuwe inzichten, samenzijn, ervaringsdeskundigen, lol, spiritualiteit, vertrouwen, juiste keuzes, vrienden ontmoeten, anti-stigma, workshops, ontspanning, ontmoet Lef, en nog veel meer.

Kijk hier voor een fotoreportage van de pilot Lef Dag april 2013

Reageer reacties (0)
LEES MEER...