Actueel

Rule the Game voor tips over gamegedrag kinderen

5 uur geleden  - Uit onderzoek van (game)brancheorganisatie NVPI Interactief blijkt dat bijna 85 procent van de ouders vragen heeft over het gamegedrag van hun kinderen. Daarom lanceerde 15 januari de game-industrie vandaag de campagne ‘Rule the Game’ om ouders te helpen in gesprek te gaan met hun kinderen over videogames.

Lees verder >

Winactie: kaarten voor People, Places & Things

8 uur geleden  - De kaarten voor de voorstelling People, Places & Things gaan hard, maar wij mogen nog twee kaarten weggeven! Het toneelstuk gaat over Emma, die een succesvol leven leidt en verslaafd is aan alcohol en drugs. In de kliniek gaat ze de strijd tegen haar verslaving aan.

Lees verder >

5 tips: breng je brein tot rust

8 uur geleden  - Je ligt diep onder de dekens, tijd om te gaan slapen. Dan komt je brein ineens op de proppen met gedachten waar je niet op ligt te wachten. 5 tips om je brein tot stilte te manen.

Lees verder >

CZ mag vergoeding verslavingszorg niet uitkeren aan patiënt

1 dagen geleden  - Zorgverzekeraar CZ is op het matje geroepen door de rechtbank Zeeland-West-Brabant. De zorgverzekeringsmaatschappij mag de vergoeding voor verslavingszorg niet meer uitkeren via de patiënt.

Lees verder >

Aantal minderjarige bingedrinkers stabiliseert

2 dagen geleden  - Het aantal alcoholintoxicaties bij minderjarigen stabiliseert. Dat blijkt uit gegevens van het Nederlands Signaleringscentrum Kindergeneeskunde (NSCK). Ondanks dat blijven kinderen met zeer hoge alcoholpromillages opgenomen worden.

Lees verder >

Eerste Kamer stemt over Wet op kansspelen

2 dagen geleden  - De Eerste Kamer start op 5 februari met de zitting over de legalisering van online gokken. Als de Wet op kansspelen er komt, kunnen binnen- en buitenlandse online casino’s een vergunning aanvragen bij de Kansspelautoriteit.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 347 Volgende
LEES MEER...